Grachtenkamer

De Grachtenkamer is de eerste kamer op de begane grond en kijkt uit op de prachtige kaai en boten. Deze kamer is lekker groot en heeft een eigen badkamer, 2 aparte bedden die je tegen elkaar kunt zetten en is er op de vide nog plek voor een derde persoon tegen een toeslag.. Het heeft tevens een gezellig zitje. Op de kamer is gratis wifi en is voorzien van alle gemakken. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Roomservice zullen we maar zeggen.

Wilt u met meerdere mensen bij B&B Montancourt overnachten dan kunt u gezellig met z’n allen in het souterrain of bij mooi weer in de tuin ontbijten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s