Ontdek de Kracht van Middelburg

Ga er eens op uit en ontdek wat Zeeland met je doet. Of je nu op zoekt bent naar zon, zee, strand of cultuur, Zeeland heeft het allemaal in huis.

Ontdek de kracht van Middelburg vanuit Bed & Breakfast Montancourt.

Drone Opname van een Droomvlucht You Tube

Tip: Boek minimaal 2 nachten. Waarom? Nou er is zoveel te zien en te doen… je zult versteld staan.

Stranden

Een dagje vertier zoeken aan de Zeeuwse Riviera is een echte aanrader. Wat velen misschien nog niet weten is dat Zeeland 650 km strand heeft, en je kunt er heerlijk wandelen, zonnen, of een heerlijke buitenrit maken met een paard. De leukste stranden liggen op 15 minuten rijden van Middelburg en je kunt je hier dan ook helemaal uitleven.

Fietsen

Nederland is een fietsland en met de frisse zeelucht in de neus zou je ook eens het natuurgebied het Zwin kunnen aandoen.  In Zeeland zijn ook de nodige fietscafe”s te vinden, hier kun je even bijkomen met een kop koffie of verse munt thee en kun je je fiets/accu weer opladen.

Zeehondensafari vanuit Zierikzee

Frisia rondvaarten zijn uniek in Nederland. Op een van de zandbanken in de Oosterschelde is een groep zeehonden neergestreken waar je met laag tij heel dichtbij kunt komen.

Festivals

Het bekendste festival is Concert at Sea, dat ooit begon op de Brouwersdam. Deze trekt heden ten dage tienduizenden bezoekers. Uit het hele land komen mensen bij elkaar om te genieten van de muziek. Onder het genot van een drankje en een ondergaande zon proef je aan het einde van avond het zilte zout op je lippen.

Middelburg en shoppen

Wie naar Zeeland komt kan fijn shoppen in Middelburg. De Lange Delft is zo’n leuke winkelstraat. Deze promenade loopt tussen de Markt en het Damplein.

Stadswandelingen in zomer en winter

Koop eens een ticket bij boekhandel de Drvkkery voor een mooie stadswandeling of boek de Stegentocht Middelburg. U wandelt met een gids door de monumentale binnenstad onder de hoge abdijtorens en door schilderachtige steegjes. Of beklim eens de Lange Jan. U kunt hem niet missen. Hij staat midden in het centrum en is prachtig van kleur.

 

Plaats een reactie