10 Hotspots in Middelburg

Dat Monumentenstad Middelburg een echte winkelstad is weten wij inmiddels wel. Hier vind je nog authentieke winkels met Zeeuwse vriendelijkheid. En omdat bijna alle winkels hier op de eerste zondag van de maand open zijn is het altijd een gezellige bedoening.

“Echte rijkdom van een mens is het goede dat hij verricht in de stad die hij bezoekt in de wereld. Ware Schoonheid duurt een eeuwigheid voor diegene die naar zichzelf durft te kijken in de spiegel” Silvia Koning Straatfotografie

1. Drvkkerij, het is een van beste boekwinkels van Nederland waar je ook lekker kunt lunchen. Het adres is Markt 5.

2.COCO Shoe Store is heeft een super leuke collectie sneakers van hoogwaardige kwaliteit. Ze verkopen ook leuke tassen en divers gadgets.

3.Wit & Zo is in de zomer een van mijn favoriete kledingwinkels. Ze zijn altijd lekker hip en trendy. Je kunt ze vinden in de Lange Viele nr. 11.

4.Pipoos, is een te gekke winkel voor creatievelingen. Ze hebben een groot assortiment hobbyspullen. Je kunt ze vinden op de Lange Delft 19.

5. Huis van Bloemen is de leukste bloemen winkel van de stad dicht bij de Lange Jan, en het adres is Koorkerkhof 14.

6. De Pagter Antiek Interieurs is gevestigd in de Segeerstraat nr.8. Een prachtige winkel met veel houten meubelen.

7. Truus van Gogh Art is kunst gemaakt met een boodschap. De collectie is op onze locaties alleen op afspraak te bekijken. Het is Vintage Kunst, dus gemaakt van oude meubelen of oude afgedankte accessoires. Rouaansekaai 21.

8. Companie Culinaire heeft oude en antieke keukenvoorwerpen en is zeer de moeite waard. Veel zilverwerk en porselein sieren de winkel. Vraag eens naar de zeeuwse hand en theedoeken? Deze zijn echt geweldig. Adres Rotterdamsekaai 13.

9. Sebastian den Herder Vintage & Designers is een bijzondere winkel in de Sintjanstraat 10 die Dior, Chanel, Thierry Mugler en nog vele andere luxe merken verkoopt.

10. Pluk de dag, is een unieke winkel waar je ook heerlijk kunt ontbijten en met zeer vriendelijke mensen. Zeer de moeite waard.

Wij zijn de Stad is het grootste online platform om Middelburg goed te leren kennen.

Boek eens een buitenrit

Voor wie de Zeeuwse Kust per paard wil ontdekken.

Kijk hier voor een mooie indruk van Omroep Max – Denkend aan Holland – Middelburg https://www.npostart.nl/POW_05375495

Plaats een reactie